15 Temmuz Konferans Salonunda '' Erasmus Macerası'' konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Yalova Üniversitemiz’de, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Girişimcilik ve Kariyer Planlama Kulübü’nün katkıları ile "Erasmus Macerası" konulu söyleşi, Erasmus Ofisi çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan söyleşide, Erasmus Ofisi çalışanları değişim programlarına katılmanın dil becerisi, kişisel ve mesleki gelişime katkılarına vurgu yapmıştır.Erasmus programına katılmak isteyen öğrenciler başvuru aşamasından hareketliliğin tamamlanmasına kadar gerçekleştirilen süreç hakkında bilgilendirilmiştir. Söyleşi, öğrencilerin sorularının cevaplanması ile tamamlanmıştır.