2017-2018 Erasmus+ Bahar Dönemi Öğrenci Hareketliliğine Hak Kazanan Adaylarımızın Dikkatine;

Tercihleriniz doğrultusunda nominasyon işlemleriniz yapıldı ve karşı kurum gerekli belgeler hususunda dönüş yaptı. Karşı kurumun talep etmiş olduğu evrakları tamamlamanızın ardından size bir kabul belgesi gönderecek ve bu kabul belgesine istinaden sizlere vize yazısı yazacağız. Vize yazınız ve konsolosluğun web sitesinde belirtilen diğer evrakları da temin ederek vizenizi alacaksınız.Vizenizi aldıktan sonra ols talebi başlığı altında kurumsal mail adresimize email göndererek ols sınavı talebinde bulunacaksınız.Daha sonra hibe sözleşmesi için istenen tüm gerekli evrakları tamamlayarak evrak kayıt sistemi üzerine yükleyip ofisimizden sözleşmenizi yapmak üzere randevu talebinde bulunacaksınız.
Sözleşme için gerekli evraklar:
Misafir Üniversiteden gelecek olan davetiye kopyası (Acceptance / Invitation)
Akademik Takvim Kopyası
Application Form Fotokopisi
Seyahat Sağlık Sigortası
Uçak Bileti Kopyası
İngilizce Transkript Kopyası
Learning Agreement Kopyası (Yönetim Kurulu Kararı İçeren)
Öğrenci belgesi
Nüfus Kimliği Fotokopisi