2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim/Staj Hareketliliği Sıralı Liste

Değerli Öğrencilerimiz; 2018-2019 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliğine ilişkin sıralı listeye ekte ulaşabilirsiniz. Asil listede yer aldığı halde hareketlilikten feragat etmek isteyen, hibesiz bir şekilde hareketliliğe katılmak isteyen, sonuçlara ilişkin itirazda bulunan, hareketlilik dönemini değiştirmek isteyen öğrencilerimiz 13-19 Nisan arasında bir dilekçe ile taleplerini ofisimize bildirmelidir.19 Nisan’dan sonra gelen talepler değerlendirilmeye alınmayacaktır. Gelen taleplerin değerlendirilmesinin ardından 20 Nisan Cuma günü nominasyon işlemleriniz gerçekleştirilecektir. Nominasyon işleminin ardından hareketliliğinizi gerçekleştireceğiniz kurum email ile sizinle irtibata geçerek gerekli belgeler hakkında sizi bilgilendirecektir. Karşı kurumdan gelen emaili dikkatli bir şekilde okumanız ve gerekli evrakları zamanında ulaştırmanız gerekmektedir. Mayıs ayı içinde bir oryantasyon toplantısı düzenlenecek olup bundan sonraki süreç hakkında bilgi edinmeniz sağlanacaktır. Oryantasyon tarihine ilişkin bilgilendirme ilerleyen günlerde kurumsal web sitemizde yapılacaktır.